logo

Jubileumbuffet november

  • > Broccoli-ham-taart (warm)
    Eieren
    Melk
    Mosterd
  • > Gemarineerde aubergine met Mozarella di Bufala en Balsamiek-dressing (koud)
    Melk
    Sulfiet
  • > Gerookte forelfilets met mierikwortel room (koud)
    Melk
    Vis
  • > Gerookte honing-zalm met limoensaus (koud)
    Melk
    Vis
  • > Gevulde tongrolletjes met witte wijn-camembertsaus (warm)
    Melk
    Mosterd
    Sulfiet
    Vis
  • > Hollandse garnalen met cocktailsaus (koud)
    Eieren
    Melk
    Schaaldieren
    Sulfiet
  • > Krieltjes (warm)
  • > Rosbief met Calvados-peren en Gorgonzola Vinaigrette (koud)
    Melk
    Sulfiet
  • > Salade van sperziebonen met paddenstoelen en geroosterd spek (koud)
    Selderij
    Sulfiet
  • > Varkensmedaillons met balsamiek-portwijnsaus (warm)
    Mosterd
    Selderij
    Sulfiet
  • > Wildpastei met mosterdkersen (koud)
    Mosterd
    Selderij
    Sulfiet
= voeg toe aan mijn interesselijst.