logo

Verrassingsmenu februari

  • > Combinatie van luxe vissoorten in kreeftensaus (warm)
    Melk
    Schaaldieren
    Selderij
    Vis
  • > Gebakken krieltjes (warm)
    Gluten
  • > Huisgebeizter Fjordzalm met aardappelrösti en honing-mosterd-dillesaus
    Melk
    Mosterd
    Sulfiet
    Vis
  • > Kersen rodekool, rode kool met Schattenmorellen en kaneel (warm)
    Sulfiet
  • > Kip-paprika-spiesjes op gebakken bleekselderij met paprika-tomatensaus (warm)
    Gluten
    Selderij
    Sulfiet
  • > Salade met gegratineerde geitenkaas en honingdressing Friseé, sharonfruit, geitenkaas, peterselie, dressing (koud)
    Melk
    Selderij
  • > Salade Neptunus salade van zeevruchten met venkel en witte wijn vinaigrette (koud)
    Mosterd
    Schaaldieren
    Selderij
    Sulfiet
    Vis
    Weekdieren
  • > Salade van cherrytomaatjes met balsamiek-mosterd-dressing
    Mosterd
    Selderij
    Sulfiet
  • > Waldorfsalade met walnoten, radicchio, radijs en sinaasappelpartjes (koud)
    Gluten
    Melk
    Noten
    Selderij
    Sulfiet
= voeg toe aan mijn interesselijst.