logo

Verrassingsmenu april

  • > Carpaccio di Napoli - Runder carpaccio, Rucola, tijm, Parmezaanse kaas en balsamiek vinaigrette (koud)
    Melk
    Sulfiet
  • > Finse zalmsalade met gerookte Schotse zalm en Hollandse garnaaltjes met cocktailsaus (koud)
    Eieren
    Melk
    Mosterd
    Schaaldieren
    Selderij
    Vis
  • > Gebakken krieltjes met paprika, broccoli en rode uien (warm)
    Gluten
  • > Gegrilde zalmfilet met lichte dille-mosterdsaus
    Melk
    Mosterd
    Selderij
    Vis
  • > Gemarineerde varkens-braad met een korstje van tijm en honing (warm)
    Mosterd
  • > Kip-kerrie-vruchtensalade (koud)
    Gluten
    Selderij
    Sulfiet
  • > Salade van radijs, licht gebakken peren, krieltjes en cherrytomaatjes met frambozenvinaigrette en honing (koud)
= voeg toe aan mijn interesselijst.